workshop izzy/ mozaiek/ klei/ cado

22-08-2017

IZZY is het decoratieve onderdeel van AZZA

Hier kun je terecht voor allerlei decoratie die je zelf kunt maken voor allerlei gebeurtenissen zoals: een geboorte, een trouw, verjaardag, tuin feestjes, een uniek en gepersonaliseerd geschenkje voor ieder,....

Dan heb ik mozaiekworkshops voor groot en klein. Je hebt er die op 1 avond klaar zijn en de andere kun je in 2 à 3 avonden maken. 

Al deze workshops zijn met alle materialen inbegrepen. 

workshop accordeon

duur: 3 uur

prijs: 15€ 

keuze uit accordeonboekje (9 foto's)  / een luxe boekje met 9 foto's. Wat neem je zelf mee een aantal foto's die je hebt laten afdrukken via fotograaf, albellli, smartphoto,... op fotopapier. 

workshop mozaiek dienblad

duur: 3 uur

prijs: 20€ 

Dit dienblad dien je eerst te beschilderen en nadien ga je het  bewerken met mozaieksteentjes. Deze moet je niet meer knippen. Nadien voeg je met bijhorend voegsel, even uitharden, oppoetsen en klaar is het. 

In de workshop zit een dienblad ( 30x17x5cm) , mozaieksteentjes, voegsel, verf inbegrepen. De andere materialen mag je van mij gebruiken.

workshop vaasjes van zelfhardende klei

duur: 3 uur

prijs: 25€ 

De vaasjes ga je zelf uit klei rollen en een motief geven. De vaasjes worden rond  "een glas" gemaakt. 

In deze workshop zit het volgende inbegrepen: klei, vlasdraad, pipetten en lijmlak. De andere materialen mag je gebruiken van mij. Heb je zelf een leuk motief dan mag je die zeker meenemen. 

workshop mozaiek lieveheersbeestje

duur: 2 à 3 keer 3uur

prijs: 50€ 

Dit lieveheersbeestje gaan we maken met mozaieksteentjes die je zelf nog moet knippen. De eerste avond gaan we knippen en kleven. De volgende avond kunnen we het voegen met voegsel. Als het klaar is kun je het lieveheersbeestje zowel binnen als buiten zetten. 

Het volgende materiaal is inbegrepen in de workshop: isomobol, mozaieksteentjes, voegsel, wegwerphandschoenen, lijm. De andere materialen kun je gebruiken van mij. Als je eventueel zelf een kniptang hebt voor de mozaiek mag je die meenemen.  

workshop photobox

duur: 3u

prijs: 25€

Tijdens deze workshop ga je een photobox maken met 5 foto's ( 10x15cm) 

verschillende workshops die je kunt volgen

de volgende workshops kun je ook volgen, ze zijn in 2 à 3 avonden te volgen